• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 98110100477
  • خبرنگار : 71628

نتانیاهو: ایران چیز بدی است!

نتانیاهو: ایران چیز بدی است!

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی باری دیگر اظهاراتی ایران‌هراسانه را مطرح کرد.

به گزارش ایسنا، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با اشاره به هولوکاست و  مطرح کردن اظهاراتی ایران‌هراسانه در صفحه توییترش نوشت:« یک سوم یهودیان در آتش سوختند. کاری از دست ما بر نمی‌آمد که انجام بدهیم.

اکنون، پس از هولوکاست و بنیان‌گذاری کشور اسرائیل، تلاش‌ها برای از میان برداشتن یهودیان، از بین نرفته است. ایران آشکارا به طور روزانه عنوان می‌کند  که می‌خواهد اسرائیل را از روی زمین محو کند».

بر خلاف تاکید مقامات ایران بر این که ایران هیچ برنامه‌ای برای دستیابی به سلاح هسته‌ای نداشته و نخواهد داشت، نتانیاهو بار دیگر با تکرار اتهامات و ادعاهای بی‌اساسش و با بیان این که ما اکنون، ظرفیت دفاع از خود را داریم و فکر می‌کنم درس عبرت آشویتز این است که، یک:چیزهای بدی را که محقر هستند متوقف کنیم، مدعی شد: ایران بسیار چیز بدی است. آن‌قدرها هم محقر نیست اما می‌تواند با تسلیحات هسته‌ای بزرگ‌تر شود و اولین کار متوقف کردن آن است».

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha