• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 98110100564
  • منبع : نمایندگی ایلام

استاندار ایلام پس از دیدار مردمی:

غالب مشکلات مردم مربوط به مسائل معیشتی و اشتغال است

غالب مشکلات مردم مربوط به مسائل معیشتی و اشتغال است

ایسنا/ایلام استاندار ایلام گفت: غالب مشکلات مردم مسائل معیشتی و اشتغال جوانان است و در استان از تمام ظرفیت دولت برای رفع مسائل و مشکلات مردم استفاده می‌کنیم.

«قاسم سلیمانی دشتکی» امروز در حاشیه دیدار جمعی از شهروندان ایلامی بر لزوم رسیدگی به کار مردم در شرایط امروز کشور تاکید و اظهار کرد: در شرایط کنونی که  دشمن تمام توان خود برای تحت فشار قرار دادن مردم و کشور در اثر تحریم های ظالمانه به کار بسته است می طلبد در این اوضاع و احوالات هوای مردم را داشته باشیم.

وی گفت: در این دیدارها مردم به صورت مستقیم و بی‌واسطه گلایه‌ها و مسائل و مشکلات خود را با مسئولان در میان می‌گذارند و به تناسب مدیران مربوطه نیز پاسخگو خواهند شد.

سلیمانی تصریح کرد: غالب مشکلات مردم مسائل معیشتی و اشتغال جوانان است و در استان از تمام ظرفیت دولت برای رفع مسائل و مشکلات مردم استفاده می‌کنیم.

سلیمانی دشتکی با اشاره به این که در جهت توسعه استان اقدامات بسیار خوبی انجام شده و اقدامات بزرگ‌تری در دست اقدام است، تصریح کرد: در حوزه سرمایه‌گذاری پیگیری‌های فراوانی صورت گرفته و منتج به سرمایه‌گذاری‌های بزرگی در استان شده که امیدواریم با به سر انجام رسیدن آنها تحول خوبی در توسعه و اشتغال استان ایجاد شود.

در این دیدار که مجموعه مسئولان مرتبط استان نیز حضور داشتند، مسائل و مشکلات حدود ۳۰ نفر از شهروندان بررسی و تصمیمات مقتضی برای رفع مشکلات آنان اتخاذ شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha