• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98110100565
  • خبرنگار : 50041

کشت ارقام پرمحصول در ۱۸ هزار هکتار شالیزار گیلان

کشت ارقام پرمحصول در ۱۸ هزار هکتار شالیزار گیلان

ایسنا/گیلان معاون امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: یکی از راهکارهای افزایش تولید برنج کشت ارقام پرمحصول است و در گیلان ۱۸ هزار هکتار از شالیزارها به کشت این نوع از ارقام برنج اختصاص دارند.

مسعود الماسی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه گیلان ۲۳۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد، گفت: تا امروز ۳۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان با استفاده از بارندگی‌ها شخم زده شده است.

وی با اشاره به افزایش ۱۳ درصدی شخم شالیزارهای گیلان در مقایسه با مدت مشابه پارسال، افزود: افزایش تولید، صرفه‌جویی در هزینه‌ها، استفاده بهینه از آب بارش‌ها و از بین رفتن آفات گیاهی به ویژه  کرم ساقه‌خوار برنج از مزایای شخم شالیزارها است.

الماسی با بیان اینکه اغلب شخم زمستانه انجام شده در شالیزارهای گیلان تاکنون در مرکز و شرق استان انجام شده ست، خاطرنشان ‌کرد: میزان شخم زمستانه معمولا به میزان بارندگی در شهرستانها بستگی دارد و هر چقدر بارندگی بیشتر باشد، کشاورزان بیشتری برای انجام شخم زمستانه وارد شالیزارهایشان می‌شوند.

وی خاطرنشان‌ کرد: سال گذشته بالغ بر ۷۵۰ هزار تن برنج سفید در گیلان تولید شد و بیشتر رقم کشت شده برنج در این استان هاشمی است.

معاون امور تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: علی‌کاظمی، بینام، صدری، خزر، دم‌سیاه و... از دیگر رقم‌های برنج محلی هستند که در شالیزارهای استان کشت می‌شوند.

وی افزود: برای افزایش تولید برنج یکی از راهکارهای مهم کشت ارقام پرمحصول است و در ۱۸ هزار هکتار از شالیزارهای استان ارقم پرمحصول کشت می‌شود.

الماسی تصریح کرد: بنا داریم ارقام پرمحصولی که از سوی موسسه تحقیقات برنج کشور معرفی می‌شوند، برای کشت به سمت مزارع هدایت کنیم و یکی از این ارقام آنام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.