• سه‌شنبه / ۱ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 98110100592
  • منبع : نمایندگی همدان

هر کارمند حامی یک یتیم

هر کارمند حامی یک یتیم

ایسنا/همدان مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان همدان با اشاره به پویش «هر کارمند حامی یک یتیم»، پیش‌بینی کرد تا پایان امسال بیش از ۳۱ هزار نفر خیر و نیکوکار به حامیان ایتام و محسنین افزوده شود.

پیمان ترکمانه در گفت‌وگو با ایسنا، با توضیح اینکه طرح اکرام ایـتام با هدف حمایت از کودکان یتیم و تأمین نیازهای آن‌ها در زمینه‌های معیشتی، تحصیلی و درمان آغاز شده است، افزود: در این طرح افراد نیکوکار با پذیرفتن و تقبل حمایت مالی از یک یا چند یتیم در طول سال نسبت به رفع مشکلات مادی و معنوی آن‌ها در قالب کمک به یتیم خاص، کمک به دانش‌آموز خاص و کمک به دانشجوی خاص اقدام می‌کنند.

وی اعلام کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در این طرح، پیش‌بینی می‌شود با رایزنی‌های انجام گرفته با ادارات برای جذب حامی بیشتر همکاری های لازم صورت پذیرد و تا پایان امسال بیش از ۳۱ هزار نفر خیر و نیکوکار به حامیان ایتام و محسنین افزوده شود.

ترکمانه با اشاره به اینکه حامیان اکرام ایتام با تعهد حمایت مادی و معنوی یک یا چند فرزند یتیم، ماهانه مبالغی به‌حساب فرزندان معنوی خود واریز می‌کنند، اضافه کرد: در این پویش حامیان جدید ماهانه با پرداخت حداقل ۱۰ هزار تومان دستگیر ایتام و فرزندان محسنین که سرپرست بیمار صعب‌العلاج و از کار افتاده دارند، خواهند شد و کمک‌های حامیان به صورت مستقیم و در همان لحظه به حساب فرزندان معنوی تحت حمایت واریز می شود به طوریکه برای سهولت، فرآیند پرداخت از بسترهای الکترونیکی استفاده‌ شده است تا این امر با صرف کمترین زمان و هزینه صورت گیرد.

وی با بیان اینکه ایتام فرزندانی هستند که از نعمت پدر محروم شده‌اند و در حال حاضر ۳۷۸۵ یتیم تحت حمایت کمیته امداد استان همدان هستند، خاطرنشان کرد: فرزند محسنین نیز به فرزندانی که پدر و مادر آن‌ها دارای بیماری‌های صعب‌العلاج هستند یا توانایی پرداخت هزینه‌های کودک خود را ندارند و یا فرزندان طلاق هستند، اطلاق می شود.

مدیرکل کمیته امداد استان همدان با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۹۷۹ فرزند محسنین تحت حمایت کمیته امداد استان همدان قرار دارند، یادآور شد: دختران در صورت ازدواج نکردن تا ۲۵ سالگی تحت حمایت قرار دارند و پسران در صورتی که در سال اول دانشگاه قبول شوند تا پایان دانشگاه تحت حمایت قرار دارند و اگر دانشگاه نروند تا ۱۸ سالگی حمایت می شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha