• چهارشنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 98110201223
  • منبع : نمایندگی مازندران

مشاور ارشد دانشگاه‌های آزاد مازندران:

اتصال لینک دانشگاه‌ها و صنعت عامل موثر در حل مشکلات کشور است

اتصال لینک دانشگاه‌ها و صنعت عامل موثر در حل مشکلات کشور است

ایسنا/مازندران مشاور ارشد دانشگاه‌های آزاد مازندران گفت: اتصال لینکی که از طریق دانشگاه‌ها و صنعت برای مرتفع شدن مشکلات کشور برقرار می‌شود، می‌تواند نقش سازنده‌ای در رونق تولید ملی و اشتغال دارد.

سید سیاوش میرشفیعی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه انقلاب اسلامی یکی از مهمترین دستاوردهای جهان معاصر محسوب می‌شود، اظهار کرد: به لطف و فضل الهی به حمایت و هدایت امام خمینی (ره) امروزه کشور ما بیش از ۴ میلیون نفر دانشجو دارد که یکی از بزرگترین افتخارات انقلاب اسلامی آموزش عالی کشور است.
وی تصریح کرد: در حالیکه قبل از انقلاب اسلامی حدود ۱۷۰ هزار نفر دانشجو داشتیم که از این تعداد چهار و نیم درصد را خانم‌ها تشکیل دادند.
مشاور ارشد دانشگاه‌های آزاد مازندران خاطرنشان کرد: اکنون نزدیک به ۶۰ درصد دانشجویان و فارغ‌التحصیلان این کشور خانم‌ها هستند که نشان از عزت و سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی بوده که به نقش حیاتی و اساسی بانوان در ایران اسلامی ارزش قائل بوده است.
میرشفیعی گفت: سالی که در آن حضور داریم به فرموده رهبر معظم انقلاب رونق تولید ملی است چراکه این نام گذاری نشانه استقلال و خودباوری انقلاب اسلامی بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha