چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۵
منبع: نمایندگی لرستان
برنامه‌های دهه فجر در روستاها برگزار شود

معاون استاندار لرستان:

برنامه‌های دهه فجر در روستاها برگزار شود

لرستان (ایسنا) - معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد گفت: برنامه‌های دهه فجر در روستاها برگزار شود.

عبدالرحیم رحیمی امروز در جلسه هماهنگی برنامه‌های دهه فجر که در دفتر امام جمعه بروجرد برگزار شد، اظهار کرد: امسال با ورود انقلاب به گام دوم و ۴۰ سالگی باید برنامه‌ها از تنوع بیشتری برخوردار باشند.

وی تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی از ارائه برنامه‌های کلیشه‌ای و تکراری پرهیز کرده و امسال در برنامه‌ها تنوع ایجاد کنند.

فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: ۲۲ بهمن مصادف با چهلمین روز شهادت سردار قاسم سلیمانی بوده که ایام الله دهه فجر فرصت مناسبی است که به تبیین دستاوردهای شهادت سردار سلیمانی پرداخته شود.

رحیمی اضافه کرد: دهه فجر فرصتی مناسب برای افزایش ارتباطات رو در رو مسئولین با مردم است و باید با تولید برنامه‌های اقناعی، دستاوردها و اهداف نظام را برای مردم تبیین و تشریح کنیم.

وی بیان کرد: برنامه‌های دهه فجر امسال علاوه بر شهر در روستاها و دهستان‌ها نیز برگزار شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها