• چهارشنبه / ۲ بهمن ۱۳۹۸ / ۲۰:۵۴
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 98110201753
  • خبرنگار : 50223

بعلت بارش سنگین برف،

مسدود شدن ۱۸۰ راه روستایی کهگیلویه و بویراحمد/ تردد در محورهای اصلی جریان دارد

مسدود شدن ۱۸۰ راه روستایی کهگیلویه و بویراحمد/ تردد در محورهای اصلی جریان دارد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تا کنون بعلت بارش سنگین برف راه ارتباطی بیش از ۱۸۰ روستای این استان مسدود شده است.

محمد حسین نصیری راد در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: همچنین محور ارتباطی یاسوج_ اقلید بعلت بارش سنگین برف تا اطلاع ثانوی مسدود شده است.

وی که در محور یاسوج_بابامیدان حضور داشت، اظهارکرد: هم اکنون بارش سنگین برف در محور یاسوج_ بابامیدان ادامه دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اولویت ما فعلا برف روبی و باز نگه داشتن محورهای اصلی استان است.

نصیری راد عنوان کرد: در سطح استان ۲۴ راهداری با ۲۰۰ راهدار و ۱۵۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین راهداری در حال برف روبی و خدمات رسانی به مردم و مسافران هستند.

گفتنی است که پیش از این محور "یاسوج سپیدار_چرام "و محور "سی سخت_ پادنا" بعلت بارش سنگین برف و ایمن نبودن مسدود اعلام شد.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha