• پنجشنبه / ۳ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 98110302019
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

گردنه شاه‌منصوری تا ساعاتی دیگر بازگشایی می‌شود

گردنه شاه‌منصوری تا ساعاتی دیگر بازگشایی می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری سرپرست اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای چهارمحال‌وبختیاری گفت: تردد در گردنه چری با زنجیر چرخ امکان پذیر است و گردنه شاه‌منصوری نیز با تلاش راهداران تا حدود دو ساعت دیگر باز گشایی خواهد شد.

شهرام ندیمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با تلاش شبانه روزی راهداران تمامی جاده‌های استان باز هستند و تردد به صورت روان انجام می‌گیرد.

وی افزود: تردد در گردنه چری با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است و گردنه شاه‌منصوری نیز با تلاش راهداران تا حدود دو ساعت دیگر باز گشایی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: مسافرین و رانندگان علاوه بر تجهیز شدن خودروها به زنجیرچرخ و سایر وسایل ایمنی و گرمایشی به همراه داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha