• جمعه / ۴ بهمن ۱۳۹۸ / ۲۲:۳۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98110402654
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

در پایان مسابقات سوکیوکوشین کشور؛

یک طلا و یک نقره برای سوکیوکوشین اصفهان

ایسنا/اصفهان مسابقات قهرمانی سوکیوکوشین کشور یادواره سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی با یک مدال طلا و یک نقره برای نمایندگان اصفهان خاتمه یافت.

 مسابقات قهرمانی کشور سبک سوکیوکوشین کاراته، یادواره شهید سپهبد قاسم سلیمانی روزهای پنج شبنه و جمعه در بخش آقایان در دو بخش کاتا و کمیته برگزار شد. اختتامیه این مسابقات با حضور اعضای شورای شهر اصفهان، پیشکسوتان رزمی استان، روسای سبک های مختلف کاراته استان و هیئت رئیسه کاراته استان اصفهان امروز عصر (جمعه چهارم بهمن) در سالن کوثر عاشق آباد اصفهان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در پایان این مسابقات در بخش کمیته تیم اصفهان قهرمان شد و تیم های خوزستان و البرز دوم و سوم شدند. در بخش کاتا تیم های فارس، اصفهان و کرمان اول تا سوم شدند.

کاپ اخلاق به حسین زرگر و کاپ جنگندگی این دوره از مسابقات به حجت ندیمی رسید.

در پایان این مسابقات از سوی وحید بهرمان رئیس سبک سوکیوکوشین ایران و خاورمیانه از حمیدرضا مومنی نایب رئیس سبک در ایران و فرهاد یوسفی نماینده این سبک در اصفهان و  عضو هیئت رئیسه سوکیوکوشین ایران بابت برگزاری مسابقات تقدیر ویژه به عمل آمد و همچنین وحید بهرمان برای برگزاری مسابقات بین المللی برای سال آینده در اصفهان ابراز امیدواری کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha