• شنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۵۱
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98110502979
  • خبرنگار : 71460

هشدار فان دایک به هم‌تیمی‌هایش بعد از رسیدن به رکورد ۴۰ بازی بدون باخت

هشدار فان دایک به هم‌تیمی‌هایش بعد از رسیدن به رکورد ۴۰ بازی بدون باخت

بهترین بازیکن فصل قبل اروپا به هم‌تیمی‌های خود هشدار داد که هیچ بازی را از پیش برنده شده ندانند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، لیورپول در هفته بیست و چهارم لیگ برتر انگلیس به دیدار ولورهمپتون رفت و توانست با نتیجه ۲ بر یک این تیم را شکست دهد. جوردن هندرسون و روبرتو فیرمینو گلزنان تیم یورگن کلوپ در این دیدار بودند. 

ویرجیل فان دایک، مدافع لیورپول با هشدار به هم‌تیمی‌های خود گفت: شما هیچ‌وقت نباید حس شکست ناپذیر بودن داشته باشید و هیچ بازیکن لیورپول چنین حسی ندارد. هر اتفاقی در دیدارها می‌تواند رخ دهد. برابر همین ولورهمپتون نیز دقایقی در بازی بود که شرایط می‌توانست عوض شود. هر لحظه نزدیک بود ولورهمپتون به گل دوم برسد و حتی بازی را برنده شود. ما فقط الان به این فکر می‌کنیم که لیورپول بتواند بازی به بازی پیشرفت کند. فقط باید بتوانیم بازی به بازی بهتر شویم و پیشرفت کنیم. بازی‌های مهم و حساسی در انتظار تیم ماست و نباید فکر کنیم از پیش برنده هستیم. هر بازی سختی و دشواری زیادی دارد و از این مقطع فصل بازی‌ها برای هر تیمی مهم است و امتیاز گرفتن سخت می‌شود.

لیورپول در بازی بعدی خود باید در جام حذفی به دیدار شروزبری برود و سپس بازی عقب افتاده این تیم برابر وستهام برگزار می‌شود و در صورت برتری لیورپول در آن دیدار، این تیم می‌تواند اختلاف خود را با تیم دوم جدول رده بندی به ۱۹ امتیاز برساند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha