• شنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98110503020
  • خبرنگار : 50006

مدیرجهادکشاورزی شهرستان خبر داد

تولید سالانه بیش از 600 تن گوشت سفید ماهی در اهر

تولید سالانه بیش از  600 تن گوشت سفید ماهی در اهر

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر جهاد کشاورزی اهر از تولید سالانه 600 تن گوشت سفید ماهی در اهر خبر داد.

محمد اسدی در جمع خبرنگاران با اشاره به وجود پتانسیل‌های مناسب آبی شهرستان اهر هم‌چون رودخانه دره رود در منطقه "ورگهان" و "ویجنی" ، رواناب‌های فصلی و حاصل از آب شدن برف‌ها در دامنه کوهستان بزکش، اظهار کرد: اهر یکی از مستعدترین مناطق برای پرورش انواع آبزیان به ویژه ماهی قزل آلا بوده و در بسیاری از مناطق این شهرستان پرورش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، وی از جمله موانع پیش روی حرفه آبزی‌پروری را عدم شناخت تعدادی از پروانه داران چاهها به این حرفه عنوان کرد و گفت: با وجود اقدامات موثر مدیریت در خصوص پرورش ماهی و حمایت از این حرفه اما هنوز صنعت آبزی‌پروری، جایگاه خوبی در همسو بودن با پتانسیل‌های منطقه نداشته است.

وی افزود: امید است با همراهی مدیریت امور منابع  آب استان و دیگر ارگان‌های مرتبط بتوانیم در رونق  و گسترش این صنعت در شهرستان اهر گامهای موثری برداریم.

بر اساس این گزارش، اکنون در سطح شهرستان اهر ۳۶ استخر پرورش ماهی سردآبی با تولید سالانه بیش از ۶۵۰ تن ماهی و پنج استخر ماهی گرم آبی با تولید حدود ۱۶ تن در سال وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.