• شنبه / ۵ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۶:۴۱
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98110503379
  • خبرنگار : 50177

رئیس اداره عمران و بهسازی راه و شهرسازی:

۲۰۰ واحد سهم افراد خودمالک برای ساخت مسکن در لرستان است

۲۰۰ واحد سهم افراد خودمالک برای ساخت مسکن در لرستان است

ایسنا/لرستان رئیس اداره عمران و بهسازی راه و شهرسازی لرستان گفت: ۲۰۰ واحد سهم افراد خودمالک برای ساخت مسکن در استان است.

برزو بردی نشین در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: سیاست بازآفرینی در کشور به سمت تولید مسکن رفته است.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات عمده بافت‌های ناکارآمد و سکونتگاه‌های غیر رسمی بحث ناپایداری مسکن است، افزود: سال‌های گذشته تمرکزمان روی بهسازی فضاهای شهری، زیرساخت‌ها و خدمات روبنایی بود که کارهایی هم در زمینه توسعه اجتماعی انجام شد.

رئیس اداره عمران و بهسازی راه و شهرسازی لرستان با اشاره به اینکه سال گذشته و امسال با تشکیل دفاتر تسهیل‌گری در استان کمک شایانی به موضوع بازآفرینی شهری شد، گفت: در بحث مسکن تسهیلات بهسازی و نوسازی را به متقاضیان لرستانی می‌دهیم.

بردی‌نشین اضافه کرد: برای کسانی که انبوه‌ساز هستند و به تولید مسکن می‌پردازند برای هر واحدی که فناوری نوین در آن لحاظ شده باشد ۱۰۰ میلیون تومان و برای واحدهایی که فناوری نوین نداشته باشند ۸۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود.

وی عنوان کرد: برای واحدهای خودمالک نیز ۶۰ میلیون تومان تسهیلات برای ساخت به متقاضی پرداخت می‌شود.

رئیس اداره عمران و بهسازی راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه اعتباراتی که برای مسکن در استان پرداخت می‌شود شناور است، افزود: البته اعتبار اولیه برای این مهم در حال حاضر ۵۴ میلیارد تومان بوده تا ۱۲۰۰ واحد احداث شود.

بردی‌نشین با بیان اینکه برای واحدهی خودمالک ۲۰۰ واحد سهم لرستان است که به متقاضیان شهرهای خرم آباد و بروجرد ۶۰ میلیون تومان به متقاضیان خودمالک سایر شهرهای استان ۵۰ میلیون تومان تسهیلات پردداخت می‌شود.

وی گفت: همچنین برای ۴۲۶ واحد قرارداد با انبوه‌سازان و توسعه‌گران استان داریم تا بتوانیم واحدهایی برای متقاضیان مسکن احداث کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha