• یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۸:۱۴
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 98110603585
  • خبرنگار : 50214

برگزاری دومین جشنواره ملی پارچه فجر در یزد

برگزاری دومین جشنواره ملی پارچه فجر در یزد

ایسنا/یزد مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد با اشاره به اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری استان در ایام الله دهه فجر، از جمله این برنامه‌ها را برگزاری دومین جشنواره ملی پارچه فجر اعلام کرد.

«مجید جوادیان‌زاده» در جلسه کارگروه فرهنگی و هنری چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کرد:در این ایام اکران آثار منتخب جشنواره فیلم فجر که پنجمین دوره‌ آن در استان یزد خواهد بود برگزار می شود.

وی نمایشگاه آثار هنرجویان، نمایش های صحنه‌ای، شب شعر، نمایش آثار تجسمی هنرمندان مطرح و نمایشگاه کتاب را از دیگر برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسامی استان یزد در ایام الله دهه فجر نام برد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد همچنین از برگزاری دومین جشنواره ملی پارچه فجر نیز به این مناسبت در یزد خبر داد و افزود: دوازدهمین دوره نمایشگاه بزرگ کتاب استان یزد نیز در ماه جاری دایر خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره فرهنگ  ارشاد اسلامی یزد، جوادیان زاده در پایان نیز اعلام کرد: جشنواره عشایر و روستاهای دوستدار کتاب، جام باشگاه‌های کتابخوانی، جشنواره مروجین کتابخوانی و انتخاب شهر خلاق کتاب در استان یزد به عنوان چهارگانه رویداد کتاب و کتابخوانی در استان است که اختتامیه این جشنواره‌ها در زمان برپایی نمایشگاه بزرگ کتاب استان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha