• یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98110603652
  • خبرنگار : 50026

فرمانده انتظامی خراسان جنوبی:

اتوبوس با 305 کیلو تریاک در خراسان جنوبی توقیف شد

اتوبوس با 305 کیلو تریاک در خراسان جنوبی توقیف شد

ایسنا/خراسان جنوبی فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از کشف 305 کیلوگرم تریاک در بازرسی از اتوبوس مسافربری در شهرستان"نهبندان" خبر داد.

سردار"مجید شجاع" اظهارکرد: مأموران ایستگاه بازرسی شهیدحسینی"سهل آباد" نهبندان هنگام کنترل خودروهای عبوری به یک اتوبوس مسافربری مشکوک شدند و خودرو را برای انجام بازدیدهای فنی به داخل ایست و بازرسی هدایت کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری پلیس، فرمانده انتظامی خراسان جنوبی افزود: مأموران در بازرسی از خودرو که از سیستان و بلوچستان عازم شهرهای مرکزی کشور بود 305 کیلوگرم تریاک کشف و در این رابطه 6 متهم دستگیر کردند.

سردار شجاع تصریح کرد: متهمان دستگیر شده با تشکیل پرونده به مقام قضائی معرفی و روانه زندان شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha