• یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 98110603702
  • خبرنگار : 50223

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان:

استخدام ۴۸۷ نفر از آموزشیاران و آموزش دهندگان سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد مشمول طرح الحاقی

استخدام ۴۸۷ نفر از آموزشیاران و آموزش دهندگان سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد مشمول طرح الحاقی

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۴۸۷نفر از آموزشیاران و آموزش دهندگان سوادآموزی کهگیلویه و بویراحمد مشمول طرح الحاقی استخدام شدند.

سیدحمدالله خواهش نیک یکشنبه، ششم بهمن ماه در جمع خبرنگاران افزود: پس از اعلام طرح الحاق یک ماده به قانون مشمولین استخدام نهضت سوادآموزی مبنی بر دارندگان سوابق بین سال‌های ۷۹ تا۹۲ این تعداد با تشکیل پرونده و بررسی مشمول این طرح شدند.

وی اظهارکرد: مشمولان کسانی هستند که در فاصله زمانی اعلام شده در دو سال متوالی یا دو دوره بیش از دو نفر را زیر پوشش سوادآموزی قرار داده و یا با یک دوره فعالیت در این فاصله در سال‌های اخیر با نهضت سوادآموزی همکاری داشته اند.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: برخی از آنان در سامانه سوادآموزی بعنوان مشمول طرح اعلام شده و تعدادی نیز مدارک ومستندات اعلام شده را در قالب پرونده ارائه دادند که در کمیسونهای شهرستانی و استانی بررسی وپس از تأئید به سازمان نهضت سوادآموزی کشور ارسال شد.

خواهش نیک تصریح کرد: در مرحله اول با حضور کارشناسان وزارت آموزش وپرورش ونهضت سوادآموزی ۲۲۷نفر پرونده ودر ۲مرحله بعد با انتقال پرونده ها به تهران ودر سازمان نهضت سوادآموزی به ترتیب ۱۰۷و۱۵۳پرونده تأئید نهایی شد.

وی ادامه داد: باقی مانده پرونده ها شامل مشمولانی است که تا قبل از برگزاری آزمون مدرک فوق دیپلم به بالای خود را ارئه دهند وبزودی تاریخ تشکیل پرونده آنها اعلام می شود.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به سوالات مکرر برخی مشمولان مبنی بر منابع آزمون و زمان آن عنوان کرد: منابع پیش از این اعلام شده و در سایتwww.savad.kb.medu.ir موجود بوده و زمان آزمون وآئین نامه اصلی آن اعلام نشده و به محض اعلام علاوه بر اطلاع رسانی از طریق رسانه ها از طریق سایت آموزش وپرورش استان ومعاونت سوادآموزی اعلام می شود.

خواهش نیک تاکید کرد: براساس مصوبه پذیرفته شدگان آزمون در دوره آموزشی دانشگاه فرهنگیان شرکت می کنند.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه برخی مشمولان در مورد حذف آزمون و خبرهایی در فضای مجازی در این زمینه به ادارات مراجعه می کنند، بیان کرد: تاکنون هیچگونه بخشنامه و نامه و خبری مبنی بر حذف آزمون نیروهای نهضت سوادآموزی مشمول به استان‌ها اعلام نشد و آموزش دهندگان خبرها را از خبرگزاری های رسمی و سایتهای آموزش و پرورش ومعاونت سوادآموزی دریافت کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha