• یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۵:۱۹
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 98110604223
  • خبرنگار : 50024

قائم مقام مرکز آموزش قوه قضاییه:

با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم

با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم

ایسنا/البرز قائم مقام مرکز آموزش قوه قضاییه گفت: با انتصاب حجت الاسلام رئیسی در قوه قضائیه جذب نیرو با سرعت بیشتری در حال انجام است.

حجت الاسلام و المسلمین سید توحید عاملی روز یکشنبه ششم بهمن در مراسم افتتاح اولین دوره کارآموزی مرکز آموزش کارآموزان قضائی استان البرز، اظهار کرد: این فرصت بیش از اینکه زمینه موفقیت‌های سازمانی را فراهم کند برای کارآموزان حائز اهمیت است زیرا آنها مستلزم آموختن دانسته‌های علمی در این حوزه هستند.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه دوره کارآموزی یک مقدمه برای ورود به کار قضائی است، گفت: این دوره به کارآموزان کمک می‌کند تا آسیب‌ها را کنترل کنند.

قائم مقام مرکز آموزش قوه قضائیه تاکید بر اینکه بسیاری از کارکنان قضائی در اوایل دهه ۹۰ بازنشسته شدند، گفت: با کمبود نیروی انسانی در این حوزه مواجه هستیم که باید حل شود.

وی تاکید کرد: در برنامه ششم توسعه نیز بر حسب پیگیری‌های انجام شده تلاش برای جذب نیرو در دستگاه قضا تداوم یافت و جذب 4000 نفر پیش بینی شده است.

قائم مقام مرکز آموزش قوه قضائیه با اشاره افزود: با انتصاب حجت الاسلام رئیسی در قوه قضائیه جذب نیرو با سرعت بیشتری در حال انجام است و به نظر می رسد بیش از ظرفیت پیش بینی شده در برنامه ششم توسعه بتوانیم نیروی قضایی جذب کنیم.

حجت الاسلام عاملی اضافه کرد: امسال هزار نفر فارغ التحصیل در حوزه قضائی داریم که به مجموعه کادر اداری دستگاه قضا اضافه خواهند شد، امیدواریم تا سال ۱۴۰۰ ظرفیت 4000 نفری تعیین شده کامل شود.

وی با بیان اینکه  البرز یازدهمین استانی است که دوره کارآموزی قضائی را برگزار می‌کند، گفت: کارآموزان باید در دوره کارآموزی قضائی از هر نوع فعالیت حاشیه‌ای خودداری کنند زیرا این فعالیت‌ها مخل برنامه‌های آموزشی است و ممکن است نتوانند دوره را به درستی بگذرانند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha