• سه‌شنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98110805743
  • منبع : اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی

پنج واحد قصابی به دلیل تخلفات بهداشتی در تبریز پلمب شد

پنج واحد قصابی به دلیل تخلفات بهداشتی در تبریز پلمب شد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان تبریز از تعطیلی و پلمب همزمان پنج واحد قصابی به دلیل تخلفات بهداشتی در این شهرستان خبر داد.

ناصر عظیمی با اعلام این خبر، اظهار کرد: این واحد های متخلف، به علت عدم توجه به مقررات بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور با اخذ مجوز و حکم مقام  قضائی به علت کشتار غیرمجاز دام و تهدید علیه بهداشت عمومی تا اطلاع ثانوی پلمپ شدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، وی ضمن قدردانی از همکاری‌های موثر مسئولین شهرستانی به ویژه دادستان شهرستان تبریز، از تمامی شهروندان درخواست کرد، فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از فروشگاه‌ها و مراکز عرضه تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و در صورت برخورد با هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را با تماس با شماره تلفن های 1512 و 34440025 (داخلی 204) به کارشناسان این اداره اطلاع رسانی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha