• سه‌شنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98110805891
  • منبع : نمایندگی لرستان

مدیرکل میراث فرهنگی: هتل‌های لرستان یک ماه پیش از آغاز تعطیلات نوروزی رزرو می‌شود/

آغاز مجدد فعالیت قطار گردشگری

 آغاز مجدد فعالیت قطار گردشگری

ایسنا/لرستان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از آغاز مجدد فعالیت قطار گردشگری استان در ایام نوروز خبر داد.

سید امین قاسمی در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: متاسفانه اوایل سال ۹۸ با سیل مواجه شدیم، معضلی که آسیب‌های بسیاری برای مردم به‌دنبال داشت و خساراتی به گردشگری و برنامه‌ریزی گردشگران نوروزی وارد کرد و آمار مسافران لرستان کم شد.

وی افزود: طراحی یک اپلیکیشن گردشگری به منظور اطلاع‌رسانی از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی، امکانات زیرساختی مثل اقامتگاه‌ها، رستوران‌ها، سفره‌خانه‌ها، درمانگاه‌ها و غیره را در دستور کار قرار داده‌ایم.

قاسمی گفت: حدود ۱۱ کمیته به منظور تسهیل در خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی در استان تشکیل خواهد شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان گفت: همواره هتل‌های استان یک ماه پیش از آغاز تعطیلات نوروزی تکمیل و رزرو می‌شود و برای برنامه‌ریزی بهتر، دستگاه‌های اجرایی مکان‌های قابل استفاده برای اسکان را به ما اعلام کنند.

وی بیان کرد: پیش‌بینی ما این است که امسال در تعطیلات نوروز رشد گردشگران را نسبت به سنوات قبل داشته باشیم و باید امکانات و شرایط لازم برای ماندگاری بیشتر آنان فراهم شود.

قاسمی یادآور شد: امسال در ایام‌الله دهه فجر قطار گردشگری لرستان مجددا پس از چند ماه توقف، فعالیت خواهد کرد و حرکت دوم این قطار اسفند ماه خواهد بود و در ایام نوروز همه روزه برنامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha