قاسمعلی ناظری امروز (سه شنبه ۸ بهمن) در حاشیه بازدید از سرقت سیمهای خیابانهای مرکز شهر اردستان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: متأسفانه از یکی دو سال گذشته تاکنون سرقت از تأسیسات برقی افزایش چشمگیری داشته است. سرقت انرژی به بدنه صنعت برق صدمه میزند و باید از آن پیشگیری کرد.
وی با بیان اینکه شب گذشته سارقان اقدام به سرقت یک ترانس در روستای خوش آباد و یک مورد در جاده زواره - اردستان و همچنین جمعآوری قابل توجهی سیم برق در خیابانهای مرکز شهر اردستان کردند، افزود: از دستگاههای امنیتی و مخصوصاً فرمانداری شهرستان اردستان درخواست کردیم برای این موضوع فکری اساسی شود.
رئیس اداره برق شهرستان اردستان با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون حدود ۲۰ مورد سرقت ترانس برق رخ داده است، گفت: این سرقتها توانسته بیش از ۱۰ میلیارد ریال به تأسیسات برق شهرستان ضربه بزند.
انتهای پیام
نظرات