• چهارشنبه / ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۸:۰۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98111611394
  • خبرنگار : 50310

چرا چای داغ نخوریم؟

چرا چای داغ نخوریم؟

ایسنا/لرستان یک متخصص گوارش و بیماری‌های داخلی با اشاره به این‌که نوشیدن چای داغ عامل بسیاری از سوءهاضمه‌هاست، گفت: توصیه ما به افرادی که به خوردن چای عادت دارند این است که چای را به صورت کمرنگ مصرف کنند.

اکبر خسروی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بسیاری از سوءهاضمه‌ها و بیماری‌های دستگاه گوارش براثر نوشیدن چای داغ است.

وی ادامه داد: توصیه ما به مردم این است که چای کمرنگ مصرف کنید و هر نوع نوشیدنی را داغ مصرف نکنید چراکه زمینه سرطان معده و مری ایجاد می‌شود.

خسروی با اشاره به این‌که برخی از افراد به خوردن چای عادت دارند، عنوان کرد: توصیه ما به این افراد این است که تعداد وعده‌های چای را کم کرده و آن‌را داغ داغ نخورید و حتی‌الامکان از چای داخلی استفاده کنید چراکه مواد افزودنی آن کم است.

این متخصص گوارش و بیماری‌های داخلی تصریح کرد: در فرهنگ ما از قدیم‌الایام تاکنون خوردن چای به صورت لب‌سوز و قندپهلو در خانه‌ها مرسوم بوده، در صورتی که خوردن قند زیاد باعث ایجاد کبد چرب و چای داغ باعث سوختن مری و معده و فراهم‌سازی زمینه سرطان می‌شود.

وی با اشاره به این‌که نفخ و باد شکم از علائم روده تحریک‌پذیر است، بیان کرد: بیماری دیگری مانند سلیاک داریم که در آزمایشات  مشخص نیست و در آن افراد به گندم حساس هستند.

خسروی با اشاره به این‌که سه ماده غذایی شیر، نوشیدنی گازدار، حبوبات و گندم در بدن ما نفخ ایجاد می‌کند، اضافه کرد: گاهی اوقات روده سروصدا دارد که دلیل آن تحرکات روده‌ای است.

این متخصص گوارش و بیماری‌های داخلی تأکید کرد: ورم و نفخ معده به ویژه در سنین بالا بسیار جدی است و باید مورد بررسی قرار بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.