"احد جمالی" در مراسم راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن در جمع مردم دهدشت شیطنت های آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی ایران را یادآور شد و اظهار کرد: آمریکا از قبل و بعد انقلاب تاکنون هزینه های سنگینی به ملت ایرن متحمل کرده است.
وی بیان کرد: در چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی یکی از هزینه های سنگین آمریکا علیه ملت ایران بود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بیان شخصیت شهید سلیمانی گفت: این شهید بزرگوار همواره یاور مظلومان و به مثابه مولایش علی (ع) مدافع مستضعفان بود.
جمالی با بیان اینکه آمریکا فکر می کند با شهادت حاج قاسم محور مقاومت شکست خورده است، تصریح کرد: زهی خیال باطل، همه جوانان ما ظرفیت قاسم سلیمانی شدن دارند.
وی در ادامه عنوان کرد: تشییع جنازه این شهید بزرگوار بینظیر بود و سرمایه ای برای ایران اسلامی شد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: سپاه پاسداران در عرصه نظامی آمریکا را ذلیل کرده و روز به روز در عرصه های مختلف می درخشیم.
جمالی انتخابات دوم اسفندماه را یادآور شد و تصریح کرد: ما زیر ذره بین بین الملل هستیم و همه جهان منتظر حضور این مردم پای صندوق انتخابات هستند.
به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه رای مردم حق ناس است، بیان کرد: به عنوان مجری قانون انتخابات را در کمال صحت برگزار و شفافیت آن را تضمین خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات