• چهارشنبه / ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 98112316836
  • خبرنگار : 50061

یک استاد حوزه علمیه:

یکی از مهم‌ترین مصادیق قدرت نظام ما انتخابات است

یکی از مهم‌ترین مصادیق قدرت نظام ما انتخابات است

ایسنا/قزوین یک استاد حوزه علمیه گفت: قدرت ایران اسلامی ما بستگی به حضور مردم دارد که به‌طور قطع یکی از مهم‌ترین مصادیق قدرت نظام ما انتخابات است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید مهدی خضری، استاد حوزه علمیه قزوین در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال جوشش و خروش و بصیرت بود که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در میان مردم ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه در زیارت اربعین آمده است خون امام حسین (ع) ریخته شد تا انسان از جهالت و حیرت بیرون آمده و بیدار شود، افزود: گرچه مردم ما بسیار بصیر هستند اما در بخشی از آن‌ها ناآگاهی وجود دارد که با شهادت سردار سلیمانی آن‌ها نیز آگاه شدند.

حجت‌الاسلام خضری تصریح کرد: سالی که گذشت اولین سال بعد از صدور بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی بود و ما اینک وارد سال دوم آن می‌شویم بی‌شک این حضور پرشور مردم می‌تواند شروع خوبی برای ورود به سال دوم گام دوم انقلاب اسلامی و برداشتن قدم‌های بلندتر در این راستا باشد.

این مبلغ دینی خاطرنشان کرد: همان‌طور که مقام معظم رهبری تأکید دارند قدرت ما بستگی به حضور مردم دارد که به‌طور قطع یکی از مهم‌ترین مصادیق قدرت نظام ما انتخابات است.

این فعال فرهنگی در پایان تأکید کرد: باید اولویت همه ما فارغ از جناح‌بندی‌ها و دسته‌بندی‌ها حضور در انتخابات باشد و کسانی که برای شرکت در این انتخابات تردید دارند را نیز اقناع کرده و برای حضور پرشور دعوت کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha