• شنبه / ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۴۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98112619036
  • خبرنگار : 50165

وضعیت جوی زنجان دوباره نارنجی می‌شود

وضعیت جوی زنجان دوباره نارنجی می‌شود

ایسنا/زنجان هواشناسی استان زنجان در اطلاعیه جوی، هشدار نارنجی اعلام کرد.

هواشناسی استان زنجان در اطلاعیه‌ای از بارش برف و باران و کولاک برف، خبر داده است که زمان شروع فعالیت سامانه‌های جوی به صورت بارش پراکنده برف و باران در برخی مناطق از روز یکشنبه (۲۷ بهمن) و افزایش شدت بارش طی روز دوشنبه (۲۸ بهمن) خواهد بود.

نوع پدیده جوی در اغلب مناطق استان، به صورت بارش برف و در شهرستان طارم برف و باران و در مناطق کوهستانی و برخی جاده‌های مواصلاتی کولاک برف خواهد بود.

زمان پایان فعالیت سیستم جوی بعد از ظهر روز سه‌شنبه (۲۹ بهمن) خواهد بود.

در طول فعالیت سیستم بارشی در استان، اثر احتمالی مخاطره اختلال در تردد در جاده‌های مواصلاتی و مناطق کوهستانی بر اثر بارش برف و کولاک است که توصیه می‌شود شهروندان در سفرهای برون‌شهری به‌ویژه در مناطق کوهستانی احتیاط کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha