• یکشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: کشتی، رزمی
  • کد خبر: 98112719675
  • منبع : فدراسیون کشتی

تفاهم‌نامه فدراسیون کشتی با دانشگاه صنعتی شریف

تفاهم‌نامه فدراسیون کشتی با دانشگاه صنعتی شریف

فدراسیون کشتی و دانشگاه صنعتی شریف تفاهم‌نامه‌ای را در مورد تدوین برنامه راهبردی توسعه کشتی به امضاء رساندند.

به گزارش ایسنا، به منظور ارائه خدمات پژوهشی برای تدوین برنامه راهبری توسعه کشتی، فدراسیون کشتی با دانشگاه صنعتی شریف تفاهم نامه ای را به امضاء رساند.

بر اساس این تفاهم نامه که به امضای علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی و دکتر محمدرضا موحدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف رسیده است، مواردی همچون تحلیل محتوای اسناد و برنامه های توسعه ورزش و کشتی شامل: بررسی تجارب جهانی برنامه ریزی راهبردی ورزش در حوزه کشتی به ویژه در کشورهای آمریکا، روسیه، ژاپن و گرجستان، بررسی اسناد پایه در حوزه برنامه ریزی راهبردی کشتی، بررسی اسناد فرادست و تدوین مأموریت ها، هم اندیشی با متخصصین و مدیران ارشد کشتی در خصوص جایگاه کنونی و آتی کشتی ایران و تدوین برنامه راهبری توسعه کشتی شامل: تدوین سند چشم انداز ۵ ساله کشتی کشور، تعیین قلمروها و نقاط مستعد توسعه کشتی در کشور، تعیین اصول و ارزش های بنیادین کشتی کشور در افق برنامه، تدوین اهداف کلان و عملیاتی کشتی ایران در دوره های زمانی پنج ساله، راهبردها و سیاست های توسعه کشتی در ایران از منظر نیروی انسانی و زیرساخت ها و تمهیدات پشتیبان، برنامه های اجرایی موردنظر تحقق برنامه راهبردی کشتی و تدوین منابع مالی موردنیاز تحقق برنامه و نظام درآمدها و تأمین مالی کشتی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha