سرهنگ فضل الله شیری اظهار کرد: پلیس راهور استان با اتخاذ تدابیر ویژه، در ایام انتخابات مجلس شورای اسلامی حضور فعال در شهرها و بخشهای تابعه استان دارد.
وی افزود: در راستای تردد سهل و آسان شهروندان، پلیس راهور با هرگونه سد معبر خودروها و توقف غیرمجاز در حوالی ستادهای انتخاباتی و یا شعب اخذ رای و یا تقاطعها و میادین که عرصه عبور و مرور را بر مردم سخت می کند، برخورد خواهد کرد.
رئیس پلیس راهور استان تاکید کرد: درج و یا الصاق هرگونه نوشته و یا پیام و پوستری بر روی قسمتهایی از خودرو که محدودیت دید برای راننده ایجاد کند ممنوع است و از رانندگان تقاضا داریم از انجام این کار بطور جد خودداری کنند، چرا که این کار موجب اخلال دید راننده شده و زمینه ساز بروز تصادفات است.
وی همچنین از کاندیداهای نمایندگی مجلس خواست از دایر کردن ستاد انتخاباتی در میادین و تقاطع ها و نقاطی که از طرف فرمانداریها ممنوع اعلام شده، پرهیز کنند.
شیری ادامه داد: پلیس راهور در روز انتخابات نیز همپا با سایر بخش های انتظامی استان در تامین امنیت ترافیکی شعب اخذ رای و حضور باشکوه مردم در انتخابات تلاش خواهد کرد.
وی در پایان از رانندگان خواست همکاری لازم را با کارکنان پلیس راهور در راستای برقراری نظم در عبور و مرور و همچنین ایمنی تردد در زمان تبلیغات کاندیداها و روز اخذ رای داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات