• یکشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۰۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 98112719871
  • منبع : سخنگوی وزارت خارجه

ادامه رایزنی‌ها در حاشیه نشست مونیخ

دیدار ظریف با نخست‌وزیر اقلیم کردستان و وزرای خارجه اسلوونی و لهستان

دیدار ظریف با نخست‌وزیر اقلیم کردستان و وزرای خارجه اسلوونی و لهستان

وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود با مقامات جهان در حاشیه نشست امنیتی مونیخ، با وزرای خارجه اسلوونی و لهستان و نخست‌وزیر اقلیم کردستان عراق دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، در حاشیه نشست کنفرانس امنیتی مونیخ، وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اسلوونی، راه‌های گسترش همکاری‌های دو کشور، تحولات مربوط به برجام و همچنین موضوعات مرتبط با امنیت منطقه را مورد گفت‌وگو قرار دادند.

ظریف همچنین در دیدار با نخست وزیر اقلیم کردستان عراق، علاوه بر روابط کشورمان با اقلیم، در خصوص مسائل عراق و سوریه و همچنین امنیت و مبارزه با تروریسم  گفتگو و تبادل نظر کرد.

طرفین در این دیدار درخصوص بازسازی داعش و فعالیت مجدد آن در عراق و افغانستان ابراز نگرانی کردند.

در دیدار وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و لهستان هم دو وزیر در خصوص موضوعات مختلف از جمله برجام، تعهدات اروپا در قبال برجام و اقدامات ایران در این چارچوب و همچنین امنیت منطقه گفت‌وگو وتبادل نظر کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha