• یکشنبه / ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۹:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 98112720124
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

معاون استاندار خراسان جنوبی:

مطالبات پیمانکاران پروژه جاده بیرجند- نهبندان صفر شد

مطالبات پیمانکاران پروژه جاده بیرجند- نهبندان صفر شد

ایسنا/خراسان جنوبی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: علی رغم همه محدودیت‌های مالی که کشور با آن مواجه است، تلاش بر این بوده تا مطالبات پیمانکاران پرداخت شود؛ به عنوان مثال در حال حاضر، مطالبات پیمانکاران پروژه جاده بیرجند- نهبندان صفر شده که امری بی سابقه است.

کمال‌الدین میرجعفریان، امروز یکشنبه ۲۷ بهمن، در جلسه بررسی جذب اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان، اظهار کرد: همواره تاکید کرده‌ایم که دستگاه‌ها باید پروژه‌ها را پیش ببرند و نگران تخصیص اعتبار نباشند؛ طبعاً هر دستگاهی که بیشتر کار کند، اعتبار بیشتری نیز جذب خواهد کرد.

وی افزود: ملاک قانونی، ابلاغ اعتبار است و نباید به گونه‌ای عمل شود که مبالغ در حساب‌ها بلوکه شود.

به گزارش ایسنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: علی رغم همه محدودیت‌های مالی که کشور با آن مواجه است، تلاش بر این بوده تا مطالبات پیمانکاران پرداخت شود؛ به عنوان مثال در حال حاضر، مطالبات پیمانکاران پروژه جاده بیرجند- نهبندان صفر شده که امری بی سابقه است.

میرجعفریان خاطرنشان کرد: مدیران و ذی حسابان پیش از تعطیلات نوروزی، در چارچوب قانون و مقررات برای هزینه کرد اعتبارات اقدام کنند تا مطالبات پیمانکاران پرداخت شود و در سایر پروژه‌ها نیز شاهد همراهی آنان باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha