• سه‌شنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 98112921278
  • منبع : نمایندگی زنجان

واژگونی اتوبوس و تصادف زنجیره‌ای در زنجان ۳ مصدوم بر جا گذاشت

واژگونی اتوبوس و تصادف زنجیره‌ای در زنجان ۳ مصدوم بر جا گذاشت

ایسنا/زنجان معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان زنجان، از وقوع ۲ فقره تصادف خبر داد و گفت: واژگونی اتوبوس مسافربری و برخورد زنجیره‌ای ۱۷ خودرو، ۳ مصدوم بر جا گذاشت.

غفور آقاجانلو در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اتوبوس مسافربری در سه‌راهی سرچم مسیر زنجان – اردبیل با ۴۵ سرنشین واژگون شد.

وی با بیان اینکه دو نفر از مسافران آن مصدوم و توسط اورژانس به مراکز درمانی منتقل و بقیه نیز سرپایی درمان شدند، عنوان‌ کرد: این اتوبوس در کیلومتر هفت سه‌راهی سرچم، ساعت ۶:۱۵ صبح امروز دچار حادثه شد.

آقاجانلو با اشاره به اینکه علاوه بر این نیز ۱۷ دستگاه خودرو در کیلومتر ۲۷ لاین شمالی آزادراه زنجان - قزوین با هم برخورد کرده‌اند، خاطرنشان کرد: در این سانحه رانندگی که ساعت ۶:۳۰ امروز به وقوع پیوست که یک نفر مصدوم بر جای گذاشت که فرد صدمه‌دیده از وسیله نقلیه رهاسازی شده است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر استان زنجان به عملیات رهاسازی توسط تیم امداد و نجات اشاره و ابراز کرد: عملیات رهاسازی توسط تیم امداد و نجات تیر پارک برای واژگونی اتوبوس انجام و در تصادف زنجیره‌ای نیز نیروهای امداد و نجات پایگاه شمال‌غرب، خدمات امدادی موردنیاز را ارائه دادند. برای این دو سانحه جاده‌ای، ۱۰ نفر از نیروهای امداد و نجات اعزام شدند و در حال حاضر نیز در صحنه تصادف حاضر هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha