• سه‌شنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 98112921649
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

همزمان با سراسر کشور؛

۱۱ طرح تعاونی در چهارمحال و بختیاری افتتاح شد

۱۱ طرح تعاونی در چهارمحال و بختیاری افتتاح شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری از افتتاح ۱۱ طرح تعاونی در استان همزمان با سراسر کشور خبر داد.

حفیظ‌الله فاضلی در گفت‌وگو با ایسنا از افتتاح ۱۱ طرح تعاونی در چهارمحال و بختیاری هم‌زمان با سراسر کشور از طریق ویدئو کنفرانس با حضور  معاون اول رئیس‌جمهور خبر داد و  اظهار کرد: برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۱۹ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.

وی با بیان اینکه این طرح‌های تعاونی در بخش کشاورزی، خدمات و ... است، گفت: این طرح‌ها به طور مستقیم برای ۲۳۶ نفر در شهرستان‌های استان اشتغال ایجاد کرده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: در  این استان حدود ۲ هزار و ۸۰۰ تعاونی فعال وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha