• سه‌شنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ / ۱۶:۳۹
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 98112921828
  • منبع : منطقه جنوب تهران

آتش سوزی در کیوسک نگهبانی قربانی گرفت

آتش سوزی در کیوسک نگهبانی قربانی گرفت
عکس خبر تزئینی است

ایسنا/تهران ‌فرمانده انتظامی شهرستان قرچک از جان باختن یک نفر بر اثر آتش سوزی در یک کیوسک نگهبانی خبر داد.

‌به گزارش ایسنا، به نقل از معاونت اجتماعی نیروی انتظامی شرق استان تهران‌، سرهنگ ‌علی موسی‌پور در تشریح این خبر گفت: در پی اعلام خبری به مرکز فوریت های پلیسی 110 مبنی بر وقوع آتش سوزی در یک کیوسک نگهبانی و محبوس شدن یک نفر در آن بلافاصله عوامل انتظامی و امدادی در محل حاضر شدند.

وی افزود: با حضور عوامل آتش نشانی به سرعت آتش مهار شد ولی متاسفانه یک جوان 24 ساله به علت شدت جراحات وارده ناشی از سوختگی جان خود را از دست داد.

سرهنگ موسی پور ادامه داد: کارشناسان علت اولیه مرگ این جوان را آتش گرفتن 2 کپسول پیک نیک و محبوس شدن در کیوسک در هنگام آتش سوزی عنوان کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان قرچک در پایان بیان کرد: جسد متوفی تحویل پزشکی قانونی شد و تحقیقات تکمیلی در این رابطه ادامه دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha