حیدر قاسمی امروز (پنجشنبه- اول اسفند) در نشست خبری اظهار کرد: تبلیغات انتخابات از امروز یکم اسفند برای تمام کاندیداها ممنوع است و هر تبلیغی بعد از ساعت ۸ صبح امروز تخلف محسوب می شود.
وی ادامه داد: بیشترین تخلف در ابعاد تبلیغات کاندیداها بوده است و مابقی آثار تبلیغات خلاف جمع آوری می شود و تذکرات لازم توسط ستاد پیشگیری داده شده است.
به گزارش ایسنا، رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا در خصوص تعداد واجدان شرایط رای در شهرستان اصفهان، گفت: در حوزه انتخابیه شهرستان اصفهان تعداد واجدان شرایط رای یک میلیون و ۶۰۵ هزار و ۲۵ نفر است.
قاسمی افزود: تا آخر وقت دیروز تعداد کاندیداهای انصرافی در استان اصفهان ۳۷۵ نفر بود که تا پایان امروز هم می توانند انصراف دهند. بنابراین تعداد کاندیداها که در عرصه رقابت باقی مانده اند ۳۰۶ نفر در استان است.
وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار ایسنا در خصوص زمان اعلام نتایج انتخابات گفت: شمارش آرا بلافاصله بعد از ساعت مقرر رای گیری شروع می شود. اعلام نتایج بستگی به شهرستان مورد نظر دارد و در اصفهان ممکن است تا ظهر شنبه طول بکشد. اعلام نتایج قطعی پس از هماهنگی لیست ها و تطبیق آن توسط هیئت های نظارت و اجرایی انجام می شود.
رئیس ستاد انتخابات استان اصفهان خاطرنشان کرد: برای همه نامزدها طبق قانون مجلس شفافیت منابع مالی الزامی است و قانون به صراحت عنوان کرده که کاندیداها باید مدیر مالیشان را معرفی کنند.
وی گفت: ۶۰ هزار نفر در استان اصفهان انتخابات را برگزار و مدیریت می کنند. از امروز تبلیغات کاندیداها در فضای مجازی هم ممنوع است.
انتهای پیام
نظرات