• پنجشنبه / ۱ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۷:۲۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 98120100380
  • خبرنگار : 50010

فرماندار هشترود:

۱۵۸ صندوق در شهرستان هشترود اقدام به اخذ رای می‌کنند

۱۵۸ صندوق در شهرستان هشترود اقدام به اخذ رای می‌کنند

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار هشترود گفت: انتخابات هشترود در یک حوزه اصلی و سه حوزه فرعی (چاراویماق، نظرکهریزی و شادیان) با 158 صندوق برگزار می شود.

امین امینیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: انتخابات هشترود در یک حوزه اصلی و سه حوزه فرعی (چاراویماق، نظرکهریزی و شادیان) برگزار خواهد شد.

وی با بیان این‌که انتخابات هشترود به صورت نیمه الکترونیکی با دستگاه احراز هویت برگزار می‌شود، افزود: 63855 نفر واجدالشرایط رای دادن در هشترود و چاراویماق هستند.

وی اظهار کرد: مردم هشترود و چاراویماق در انتخابات دوره‌های قبل میانگین مشارکت 85 درصدی داشته‌اند.

بر اساس این گزارش، شهرستان هشترود و چاراویماق با 19 نامزد و 3000 عوامل برگزار کننده انتخابات فرآیند رای گیری را انجام خواهند داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha