به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فدراسیون ووشو، علی نژاد که ۱۳ سال ریاست فدراسیون ووشو را عهده دار بود پس از انتصاب بهعنوان معاون قهرمانی وزارت ورزش از ریاست فدراسیون استعفا داد.
در مراسم امروز، عبدالحمید احمدی، محمدشروین اسبقیان، ایرج رحمانی، علی دادگر رئیس فدراسیون تیراندازی، یوسف بهتری رئیس فدراسیون رزمی و جمع کثیری از مسوولان، قهرمانان و مربیان ووشوی کشور حضور داشتند.
در این مراسم احمدی با اشاره به این که نیازی به توضیح عملکرد علی نژاد در فدراسیون نیست چراکه بازدهی، آرامش، موفقیت و اتحاد خانواده نشانگر برنامه ریزی و مدیریت خوب در این فدراسیون است.
در ادامه علی نژاد به عملکرد فدراسیون در این ۱۳ سال پرداخت و گفت: فکر میکنم یک بررسی لازم است تا ببینیم چگونه ووشو از ۲ اتاق کوچک در خیابان ورزنده صاحب آکادمی و در نهایت قهرمان مطلق جهان شد.
او افزود: قهرمان شدیم اما با خون جگر خوردن و یک گروه بزرگ برای منافع ووشو تلاش کرد. رفتن از ووشو که مثل فرزندم است خیلی دشوار است. از ووشو جدا نمی شوم و مسوولیت جهانی و آسیایی دارم و در وزارت ورزش هم به این فدراسیون همچون دیگر فدراسیون ها نگاه خواهم کرد.
وی اظهار کرد: از خانواده ووشو میخواهم همچنان متحد بوده و این رشته را در مسیر موفقیت نگه دارند.
سپس علیرضا خسروی، سرپرست فدراسیون نیز با قدردانی از حاضرین در جلسه گفت: ماموریتی به من واگذار شده که امیدوارم سربلند بیرون بیایم. زمانی آرزو می کردیم ووشو فدراسیون باشد و اکنون از موفقیتترین فدراسیونهاست و به واقعیت تبدیل شدن رویاها را مدیون مدیریت علینژاد هستیم.
او افزود: از همکارانم در فدراسیون میخواهم تا کمک کنند تا بتوانیم شرایط را برای برگزاری یک انتخابات سالم فراهم کنیم.
انتهای پیام
نظرات