• دوشنبه / ۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98120503671
  • خبرنگار : 71638

آماده‌باش فدراسیون کوهنوردی برای احتمال وقوع بارش شدید باران در روزهای آینده

آماده‌باش فدراسیون کوهنوردی برای احتمال وقوع بارش شدید باران در روزهای آینده

فدراسیون کوهنوردی اعلام کرده است که تمامی هیات های استان ها و فدراسیون کوهنوردی برای بارش شدید باران آماده خواهند بود.

به گزارش ایسنا، فدراسیون کوهنوردی اعلام کرده است که با توجه به پیش‌بینی سازمان هواشناسی در خصوص احتمال وقوع بارش شدید باران در برخی از استان‌های کشور طی روزهای آینده، فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی با هماهنگی هیات‌های کوهنوردی استانها، آمادگی خود را برای کمک و پشتیبانی نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر اعلام می‌دارد.

به گزارش بخش جستجو و نجات فدراسیون کوهنوردی، تمامی نیروهای متخصص فدراسیون در هیات‌های استانها در حالت آمادگی کامل قرار دارند و مربیان و امدادگران و اعضای ستاد اطلاع رسانی و پیشگیری از حوادث کوهستان فدراسیون نیز به صورت آماده‌باش درآمده‌اند تا در صورت لزوم به عنوان تیم‌های پیشتیبانی به نیروهای امداد و نجات جمعیت هلال احمر به هموطنان عزیز کشورمان کمک و خدمت‌رسانی کنند.

همچنین رضا زارعی رئیس فدراسیون در این خصوص گفته که با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی و امکان احتمال وقوع بارش شدید باران در برخی از استان‌ها و خطرات احتمالی در مناطق کوهستانی، نیروهای متخصص، مربیان و امدادگران فدراسیون که عضویت در سازمان امداد و نجات کوهستان هلال احمر را دارند با هماهنگی هیات‌های کوهنوردی استانی در آماده‌باش کامل هستند تا در صورت لزوم در کنار نیروهای خدوم امداد و نجات جمعیت هلال احمر خدمت‌رسانی کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha