• سه‌شنبه / ۶ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۱:۵۶
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 98120604302
  • خبرنگار : 71648

همسر کوبی برایانت شکایت کرد

همسر کوبی برایانت شکایت کرد

همسر کوبی برایانت از شرکت هوایی دارنده‌ هلیکوپتری که ماه گذشته به دلیل مه غلیظ دچار سانحه و موجب مرگ ستاره تیم لیکرز و دختر ۱۳ ساله‌اش شد، شکایت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت خبری ام اس ان، همسر کوبی برایانت ستاره بسکتبال تیم لیکرز روز دوشنبه ضمن حضور در یک مراسم عزاداری عمومی، از شرکت حمل و نقل هوایی که مسئول انتقال همسرش و دختر ۱۳ ساله‌ آن‌ها بود، به طور رسمی شکایت کرد.

در دادخواست «ونسا برایانت» مبنی بر مرگ ناخوشایند همسر و فرزندش که به دادگاه عالی لس آنجلس ارائه شد، ذکر شده است که خلبان در پرواز در شرایط ابری و مه آلود سهل انگاری و مسامحه کرده است و می‌بایست پرواز را کنسل می‌نمود تا باعث سقوط هلیکوپتر و مرگ هر ۹ نفر سرنشینانش نمی‌شد.

وی در دادخواست خود ادعا می‌کند که زوبایان، خلبان هلیکوپتر به دلیل ارزیابی نادرست آب و هوا، پرواز در شرایط نامساعد جوی و عدم کنترل مناسب هلیکوپتر، در وظیفه‌ی خود سهل انگاری کرده است.

کوبی برایانت، دخترش جیانا و شش نفر از دوستانشان در مسیر شرکت در مسابقات بسکتبال در یک آکادمی ورزشی در مامبا بودند که هلیکوپتر دچار سانحه شد و تمام سرنشینان جان خود را از دست دادند.

این شرکت ترابری هوایی بیانیه‌ای را در تاریخ ۳۰ ژانویه در وب سایت خود منتشر کرد مبنی بر اینکه شوک این سانحه باعث شده است تا نتواند به مشتریان خود به طرزی مناسب خدمات ارائه دهد و شرکت را به حالت تعلیق درآورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوادث "NTSB"، این شرکت از سال ۱۹۸۵ تاکنون حداقل سه سقوط بالگرد داشته است که دو مورد آنها موجب مرگ افراد شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۱۲-۰۶ ۱۱:۰۰

چقدر خوبه که جایی برای شکایت داره!!!!