• سه‌شنبه / ۶ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 98120604829
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان:

ماسک به انداز کافی ذخیره شده است

ماسک به انداز کافی ذخیره شده است

ایسنا/اصفهان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: مردم باید آرامش خود را حفظ کنند و با رعایت اصول بهداشت عمومی، از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کنند تا از بار روانی شیوع این ویروس در جامعه کاسته شود.

محمدحاج جعفری امروز (سه‌شنبه-۶ اسفند) در نشست خبری، اظهار کرد: مردم با عمل به آموزش‌هایی که از رسانه‌های رسمی ارائه می‌شود نباید نگران ابتلا به ویروس کرونا باشند و جامعه را دچار هیجان کنند. بدون شک رسانه‌های عمومی، برای جلوگیری از رواج شایعه و کاهش دلهره و اضطراب مردم نقش مهمی دارند.

وی افزود: در کاشان به اندازه کافی ماسک ذخیره شده بود، اما به علت درخواست‌های بیش از معمول توسط شهروندان، با کاهش غیرعادی ماسک روبرو شدیم که این کمبودها به سرعت در حال برطرف شدن است.

به گزارش ایسنا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: اثر محافظتی ماسک برای بیماران و همراهان آن‌ها ضروری است تا این ویروس را به دیگران منتقل نکنند، اما برای شهروندان عادی ضرورت ندارد. اگر ماسک در دسترس نبود، از حوله یا دستمال برای جلوگیری از انتشار ویروس استفاده شود.

حاج جعفری با تأکید بر شست و شوی مرتب و صحیح دست و صورت گفت: شستشوی مرتب دست‌ و صورت، استفاده از ژل یا الکل ۷۰ درصد و وایتکس‌های یک درصد به منظور ضدعفونی کردن محیط خانه و خودرو  مهم‌ترین راهکار پیشگیری از مبتلا شدن به ویروس کرونا است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در مورد تهیه محلول ضد عفونی کننده، افزود: شهروندان توجه کنند که یک واحد وایتکس را با پنج واحد آب سرد مخلوط کنند و از آن برای ضدعفونی کردن تمام سطوح استفاده کنند، اما استفاده از آب گرم به تنهایی اثری ندارد.

وی، با تأکید بر آمادگی مرکزهای درمانی منطقه شمال استان اصفهان برای مقابله با ویروس کرونا گفت: همه مرکزهای درمانی زیر نظر این دانشگاه حتی در تعطیلات نوروزی نیز فعال و آماده ارائه خدمات به مردم خواهند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha