به گزارش ایسنا، بنابراعلام ایران کیش، در تمام مدت به دنبال این بودیم که شاخص سرمایه انسانی را افزایش و بهبود دهیم. تا سفر به سوی برتری را تحقق بخشیم. پیمان طبری مدیرعامل ایران کیش ضمن بیان این مطلب، در پاسخ به این سوال که تا چه میزان اهداف سفر به سوی برتری در سال ۹۸ محقق شده است گفت: زمانی که میخواهید به سوی برتری حرکت کنید باید بسترها را فراهم کنید. در سال ۹۸ به طور جد در بهبود زیر ساختها چه از لحاظ فرایندی و چه از لحاظ ابزارهای IT مثبت عمل شد.
وی افزود: یکی از مهمترین اتفاقاتی که باید برای ایران کیش رخ دهد، افزایش کیفیت در بسترهایی مانند ussd، کارتخوان و اپلیکیشن موبایلی است، تصمیم جدی آن است تا کیفیت سرویس را در این بسترها بالا برده و مشتریمداری را افزایش دهیم.
طبری اظهار کرد: به دنبال این هستیم تا در سال ۹۹، از این فضا و بستر به نحو احسن استفاده کرده و شاخصها را بهبود بخشیم، ازهمین رو در ماههای نخست امسال، شعاری به نام سفر به سوی برتری مطرح شد.
طبری خاطر نشان کرد: با توجه به زمینههایی که برای استارتآپها و همچنین دیجیتال مارکتها و فروش الکترونیکی وجود دارد، تمرکز بیشتری دراین بستر خواهیم داشت. ازهمین رو بود که دراین راستا معاونتی را تحت عنوان معاونت کسب و کارهای نوین راهاندازی شد.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات