• سه‌شنبه / ۶ اسفند ۱۳۹۸ / ۲۱:۳۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 98120605204
  • خبرنگار : 50044

سپاه قدس گیلان مواد ضدعفونی و بهداشتی مورد نیاز مردم را تامین می‌کند

سپاه قدس گیلان مواد ضدعفونی و بهداشتی مورد نیاز مردم را تامین می‌کند

ایسنا/گیلان همزمان با شیوع ویروس کرونا در استان گیلان و لزوم مقابله با این ویروس، سپاه قدس گیلان با همکاری بسیجیان بسیج کارگری و یگان امنیتی امام علی(ع) این استان، اقدام به تامین مواد ضدعفونی و بهداشتی مورد نیاز مردم می‌کند.

سرهنگ مجید دوهندو فرمانده یگان امنیتی امام علی(ع) سپاه قدس گیلان در حاشیه بازدید از یک کارخانه تولید مواد بهداشتی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مردم نگران تامین مواد بهداشتی و ضدعفونی نباشند.

وی با تاکید بر اینکه مواد بهداشتی و ضدعفونی مورد نیاز مردم به همت بسیج کارگری گیلان در قالب شیفت ایثار در حال تولید است گفت: بسیجیان گیلانی بسته‌های بهداشتی را پس از ثبت درخواست به درب منازل هم استانی‌های عزیزان می‌رسانند.

دوهندو تصریح کرد: ساکنان شهر رشت می‌توانند با تماس با شماره‌های ۳۳۱۴۲۸۲۴ و ۰۹۱۱۱۳۷۵۸۱۶ درخواست خود را برای دریافت بسته‌های بهداشتی ثبت کنند تا بسیجیان ما این بسته‌ها را درب منزل به آن‌ها تحویل دهند.

لازم به ذکر است این بسته‌ها شامل دستمال مرطوب، مایع ضدعفونی کننده و پد الکلی به ارزش ۸۰ هزار تومان است که ۳۰ هزار تومان آن توسط سپاه قدس گیلان پرداخت می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha