• چهارشنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 98120705319
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

طی سال جاری صورت گرفت

دستگیری 32 حفار غیرمجاز در آذربایجان غربی

دستگیری 32 حفار غیرمجاز در آذربایجان غربی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی گفت: امسال برای حفاظت از بناهای تاریخی استان ۱۵۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است.

جلیل جباری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه حفاظت از بناهای تاریخی در کنار مرمت این آثار از اولویت‌های مهم این اداره‌کل است که سالانه بخشی از بودجه این اداره به آن اختصاص می‌یابد، افزود: در سطح استان ۴شهرستان ارومیه، تکاب، ماکو و خوی دارای بافت تاریخی هستند که برای حفاظت و احیای این بافت‌ها هم برنامه‌های خوبی در نظر گرفته شده که در حال اجرا است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با بیان اینکه مرمت بناهای تاریخی یکی از چالش‌های اصلی و وظایف این نهاد است، ادامه داد: امسال مرمت ۱۲ بنا از محل اعتبار ویژه سیل اوایل سال، ۳۲ بنا از محل اعتبار ملی و  ۶۷ بنای تاریخی نیز با استفاده از اعتبار استانی در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه طی سال جاری ۴۳۰۰ مورد سرکشی از محوطه‌های تاریخی استان توسط یگان حفاظت این اداره کل انجام شده است‌، اضافه کرد: در این راستا ۳۲ حفار غیرمجاز دستگیر و ۱۱ پرونده حقوقی تشکیل شده‌است.

جباری گفت: استان دارای بیش از ۱۶۰۰ اثر طبیعی، تاریخی و صدها تپه و محوطه باستانی است که سالانه هزاران نفر از علاقه‌مندان به گردشگری را به خود جذب می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha