• چهارشنبه / ۷ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98120705415
  • خبرنگار : 71496

هدف‌گیری یک پهپاد ترکیه‌ای در جنوب طرابلس توسط نیروهای حفتر

هدف‌گیری یک پهپاد ترکیه‌ای در جنوب طرابلس توسط نیروهای حفتر

نیروهای موسوم به ارتش ملی لیبی به فرماندهی خلیفه حفتر از هدف‌گیری و سرنگون‌سازی یک فروند پهپاد ترکیه‌ای در جنوب طرابلس خبر داده و تاکید کردند با هرگونه تهدید امنیتی علیه خود مقابله خواهند کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری روسیا الیوم، احمد المسماری، سخنگوی فرماندهی کل ارتش ملی لیبی با انتشار بیانیه‌ای در صفحه شخصی خود در فیسبوک اعلام کرد: مبروک الغزوی، فرمانده اتاق عملیات نظامی منطقه غرب هدف‌گیری و سرنگون‌سازی یک فروند پهپاد ترکیه‌ای در جنوب طرابلس را پس از برخاستن از پایگاه ترکیه واقع در فرودگاه بین‌المللی معیتیقه تایید کرد.

المسماری تاکید کرد: ارتش ملی لیبی پرواز پهپادها را اقدامی خصمانه و تروریستی از سوی ترکیه و به معنای نقض آتش‌بس اعلام شده در منطقه می‌داند.

سخنگوی فرماندهی کل ارتش ملی لیبی در ادامه بر آمادگی نیروهای خود برای مقابله با هرگونه تهدید امنیتی که امنیت و آرامش طرابلس و نیروهایش را به خطر بیندازد، تاکید کرد. 

وی در پایان گروه‌های تروریستی تحت فرمان ترکیه را به ایجاد رعب و وحشت در میان غیرنظامیان در طرابلس متهم کرد و گفت: آنها با سلاح‌های سنگین در چندین پایگاه در داخل طرابلس منازل غیرنظامیان را هدف قرار می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha