• پنجشنبه / ۸ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 98120806485
  • خبرنگار : 71431

بسته بودن مرزها سارق را به محل سکونتش بازگرداند

رئیس کلانتری ۱۶۹ مشیریه از دستگیری فردی که اقدام به سرقت ۹ میلیاردی از مدیر یک شرکت معروف کرده بود، خبر داد و گفت: متهم که قصد فرار از کشور را داشت به دلیل بسته شدن مرزها برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا به محل سکونتش بازگشت.

به گزارش ایسنا، سرهنگ سید امین موسوی پور افزود: اواسط هفته جاری مردی حدودا ۴۵ ساله با حضور در کلانتری مشیریه به ماموران اعلام کرد که پسر ۲۳ ساله‌اش روز گذشته به محل کارش رفته اما دیگر از او اطلاعی ندارد که در همین جهت عکس و مشخصات پسر جوان اخذ و به تمامی واحدهای گشتی اعلام شد.

وی با اشاره به طرح شکایتی دیگر نیز گفت: همزمان با طرح این شکایت در سامانه پلیس شکایت دیگری از سوی مدیر یک شرکت معروف  تولید چرم ثبت شد و او به ماموران گفت جوانی ۲۳ ساله که امور مربوط به شرکت را با موتورسیکلت انجام می داد از روز گذشته و در حالی که کیفی مملو از دلار به ارزش بیش از ۹ میلیارد ریال را به همراه داشته، ناپدید شده و خبری از او نیست.

موسوی پور با اشاره به شباهت مورد مفقودی در هر دو پرونده گفت: فرضیه ماموران پلیس مبنی بر این بود که یا این فرد اقدام به سرقت دلارها کرده یا از سوی افرادی ربوده شده است بنابراین تیمی ویژه رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار داد تا اینکه دو روز پیش  پسر جوان با ظاهری خونین و به همراه پدرش به کلانتری رفت و  ادعا کرد که  دو جوان با حمله به او و موتورسیکلتش  دلارها را ربوده‌اند.

رییس کلانتری مشیریه با اشاره به اظهارات ضد و نقیض پسر جوان اظهارکرد: ماموران اقدام به بازجویی از این جوان کردمئ و متوجه شدند که ماجرای ربایش منتفی است چرا که بررسی زخم‌های این فرد حاکی از آن بود که جراحت به دلیل خودزنی است اما ماموران برای اطمینان دستور انتقال این فرد را به پزشکی قانونی صادر کردند که در این حین پسر جوان اعتراف کرد و گفت که سرقت از سوی خودش انجام شده است.

وی افزود: این جوان لب به اعتراف گشود و گفت که با اطلاع از مبلغ دلارها وسوسه شد و به یکی از  شهرهای شمال غربی کشور رفت تا از ایران خارج شود اما به دلیل به شیوع بیماری کرونا ویروس در ایران مرزها بسته بود و به ناچار به تهران بازگشت و سعی داشت با طرح این سناریو پول ها را به جیب بزند که موفق نشده است.

موسوی پور در پایان گفت: متهم اقرار کرد که کیف دلارها را زیر خودروی کامیونت پدرش جاساز کرده که در همین راستا کیف کشف شد و به شاکی تحویل داده شد و جوان نیز برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha