• شنبه / ۱۰ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 98121007291
  • منبع : نمایندگی لرستان

۷۰۰۰ دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی لرستان تحصیل می‌کنند

۷۰۰۰ دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی لرستان تحصیل می‌کنند

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان گفت: ‌۷۰۰۰ دانشجو در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.

دکتر سعید فرح‌بخش در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا سال گذشته روند پذیرش دانشجو سیر نزولی پیدا کرده بود که خوشبختانه با سیاست‌هایی که دانشگاه در سطح کشور و استان در دستور کار قرار داد، این روند متوقف شد و رو به افزایش است.

وی ادامه داد: تعداد دانشجویان این دانشگاه از ۶۰۰۰ نفر به ۷۰۰۰ دانشجو افزایش پیدا کرده است.

فرح‌بخش اضافه کرد: امیدواریم که در آینده نیز اینگونه باشد، با توجه به سیاست‌های دولت، برنامه ششم توسعه و ... انتظار این بوده که تعداد دانشجویان مهارتی ما رو به افزایش باشد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی لرستان خاطرنشان کرد: دانشجویان این دانشگاه در ۱۶۰ رشته کاردانی و کارشناسی در حال تحصیل هستند.

وی یادآور شد: در حال حاضر ۱۹ مرکز آموزش علمی کاربردی فعال ‌در سطح استان وجود دارد.

فرح‌بخش تاکید کرد: هر چقدر که تعداد فارغ التحصیلان در دانشگاه های مهارتی افزایش پیدا کند به طور حتم بازار کار وسیع تری برای آنها ایجاد می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha