• جمعه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۸ / ۰۰:۰۳
  • دسته‌بندی: اینفوگرافیک
  • کد خبر: 98122216861
  • خبرنگار : 71601

اینفوگرافیک / پیشگیری از کرونا و بیماری‌های ویروسی در نانوایی

نان یکی از اصلی‌ترین بخش‌های سبد غذایی خانوار ایرانی است؛ اما حالا با افزایش شیوع ویروس کرونا، در صورت پخت غیربهداشتی ممکن است جان هموطنان را به خطر بیندازد. در این اینفوگرافیک به چند راه ساده برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا در نانوایی‌ها و مواردی که کارکنان نانوایی و مشتریان باید رعایت کنند اشاره شده است.

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده‌ها: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.