• یکشنبه / ۲۵ اسفند ۱۳۹۸ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 98122519107
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

اجرای طرح افزایش نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در چهارمحال و بختیاری

اجرای طرح افزایش نظارت‌های بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون سلامت اداره کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: طرح افزایش نظارت‌های بهداشتی بر انواع فرآورده‌های خام دامی (انواع گوشت قرمز و سفید، تخم‌مرغ، شیر، عسل، آلایش‌های خوراکی دام و طیور و ...) همزمان با سراسر کشور در چهارمحال و بختیاری اجرای می‌شود.

حسین صالحی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به اینکه این طرح از ۲۵ اسفندماه سال جاری آغاز و تا ۱۷ فروردین سال آینده  ادامه می‌یابد، بیان کرد: شهروندان برای تهیه انواع گوشت قرمز و آلایش‌های خوراکی دامی، صرفاً از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب معتبر و حائز شرایط بهداشتی، خرید کنند.

صالحی افزود: در راستای اجرای این طرح، ۴۰ نفر روز در قالب ۲۰ اکیپ ثابت و ۵۴۰ نفر روز در قالب ۱۸۰ اکیپ سیار در سطوح استانی و شهرستانی، در خصوص نظارت و بازرسی‌های بهداشتی در این ایام به ارائه خدمت می‌پردازند.

وی گفت: مردم از تهیه مواد مورد نظر خود از مراکز غیرمجاز و فاقد شرایط بهداشتی، دوره‌گردها و ... خودداری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، به نزدیک‌ترین مرکز دامپزشکی یا به تلفن گویای ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان خاطرنشان کرد: هماهنگی‌های لازم برای انجام بازدیدهای مشترک اکیپ‌های سیار دستگاه‌ها و ارگان‌های همکار در این طرح (معاونت بهداشتی و معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی، تعزیرات حکومتی، نیروی انتظامی، اتاق اصناف و ...) انجام گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.