• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۰
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99010602620
  • خبرنگار : 90111

بازیکنان دورتموند هم با کم کردن حقوق خود موافقت کردند

بازیکنان دورتموند هم با کم کردن حقوق خود موافقت کردند

بازیکنان بوروسیا دورتموند هم مانند بازیکنان بایرن مونیخ با کم شدن حقوق خود در این روزهای که بوندسلیگا به خاطر کرونا تعطیل است موافقت کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از  اسکای اسپورت، شیوع ویروس کرونا ضرر و زیان زیادی را به ورزش و به ویژه فوتبال وارد کرده است.

رقابت‌های بوندسلیگا هم مانند دیگر لیگ‌های معتبر اروپایی تعطیل است و همین باعث شده باشگاه‌ها با توجه به رقم‌های بالایی که به عنوان حقوق به بازیکنان خود می‌دهند زیان بالایی داشته باشند.

بازیکنان بوروسیا دورتموند در بیانیه‌ای مشترک با کم شدن حقوق خود موافقت کردند.

باشگاه دورتموند اعلام کرد که همه بازیکنان و همه کارمندان و کادر فنی موافقت کردند که حقوق خود را در این هفته‌های که لیگ تعطیل است پایین آورند.

پیش از این هم بازیکنان بایرن مونیخ با چنین درخواستی موافقت کرده بودند.

قرار بود که رقابت‌های بوندسلیگا با آغاز ماه آوریل از سر گرفته شود اما شیوع کرونا در آلمان باعث شد تا این رقابت‌ها تا پایان آوریل به تعویق افتد.

آلمان بیشتر از ۳۰ هزار مبتلا به ویروس کرونا دارد و بعد از ایتالیا و اسپانیا در بین کشورهای اروپایی بیشترین تعداد مبتلا را به کرونا دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha