• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99010602822
  • خبرنگار : 50177

نماینده ولی‌فقیه در لرستان:

محرومیت‌زدایی از وظایف برجسته ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد برکت است

محرومیت‌زدایی از وظایف برجسته ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد برکت است

ایسنا/لرستان نماینده ولی‌فقیه در لرستان گفت: محرومیت‌زدایی، راهسازی، مسجدسازی، امور بهداشتی و... از وظایف برجسته ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و بنیاد برکت است.

حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی امروز در مراسم ارسال بسته‌های بهداشتی و ضدعفونی کننده اهدایی ستاد  اجرایی فرمان حضرت امام  (ره) مناطق محروم  لرستان که با همکاری گروه‌های جهادی انجام گرفت، افزود: طبق اصل ۴۹ قانون اساسی اموالی که مالکین مشخصی ندارند و مجهول‌المالک  هستند یا وارثی ندارند و یا اموالی که توسط افراد نیکوکاری در اختیار نماینده ولیفقیه قرارمی‌گیرد به عنوان  اموالی از آنها یاد می‌شود که در اختیار ولی فقیه بوده و تحت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از این اموال نام برده می‌شود.  

وی با بیان اینکه نظام اسلامی با نظام‌های طاغوتی متفاوت است،افزود: نظام‌های طاغوتی این اموال را برای خود نگهداری کرده و برای مصارف شخصی  به کار می‌گیرند اما امام خمینی (ره)  که پایه‌گذار ستاد اجرایی فرمان امام (ره)  بودند و پس از ایشان مقام معظمرهبری  با همان شیوه امام (ره)  این اموال را در راستای منافع عموم  به کار می‌برند.

نماینده ولی فقیه در لرستان اضافه کرد: محرومیت‌زدایی، راهسازی، مسجدسازی،  امور بهداشتی و کمک به محرومین از جمله وظایف برجسته ستاد اجرایی فرمان  امام (ره)  و بنیاد برکت است.

شاهرخی با اشاره به اینکه مدیریت جهادی ستاد اجرایی فرمان امام (ره)  برای حضور به موقع و کمک به محرومان در بلایای طبیعی نظیر سیل، زلزله را شاهد بودیم و این ستاد بخش واکنش سریع را راه‌اندازی کرده که در سیل سال گذشته استان و سیل اخیر در شهرستان نورآباد امکانات و اقلامی از طرف این ستاد به لرستان ارسال شده است.  

وی گفت: پس از شیوع ویروس کرونا در کشور نیز ستاد اجرایی فرمان امام (ره)  برای مقابله با این بیماری در امور بهداشتی، گندزدایی و ضدعفونی پای کار بوده و امروز نیز ۲۲۰۰ بسته بهداشتی در مناطق محروم استان و خانواده‌های نیازمند و بیماران مبتلا به کرونا توزیع می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha