• چهارشنبه / ۶ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99010602878
  • خبرنگار : 50223

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج:

مورد جدیدی از ابتلا به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد گزارش نشده است

مورد جدیدی از ابتلا به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد گزارش نشده است

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تازه ترین آمار مبتلایان به کرونا ویروس را در ششمین روز از فروردین ماه ۹۹ اعلام کرد.

دکتر«پرویز یزدان‌پناه» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه مورد جدیدی از ابتلا به کرونا در استان گزارش نشده است، افزود: تاکنون ۹۶ بیمار مبتلا به کرونا در کهگیلویه و بویراحمد شناسایی شده و تحت درمان قرار گرفته اند.

وی اظهارکرد: شیوع کرونا در ایام نوروز متاسفانه سیر صعودی پیدا کرده است و لازم است مردم از سفر، دید و بازدید ها و حضور در تجمعات عمومی و خصوصی اجتناب کرده تا این بیماری به مرحله نزولی خود برسد و بتوانیم از این فاز خطرناک عبور کنیم.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر یزدانپناه بیان کرد: همچنین از عموم مردم خواهشمندیم یا  با مراجعه به سایت سلامت salamat.gov.ir  نسبت به خوداظهاری و غربالگری خود اقدام نمایند و یا تماس های سامانه ۴۰۳۰ را پاسخ دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۰۶ ۱۷:۴۶

هورا بریزند بیرون چقدر خوب!

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۰۶ ۲۳:۴۴

لرها نشون دادن که واقعا بافرهنگ هستند