دکتر اسلام یادگاری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در راستای ارتقای نظام بهداشت و درمان منطقه به سطح نسبی قابل قبول و استاندارد و بر اساس راهبردهای ذیل هدف راهبردی کمک به عمران و آبادانی منطقه ای در تعامل و مشارکت با وزارت بهداشت ودرمان، سازمان منطقه آزاد ماکو روند تجهیز بهداشتی ودرمانی منطقه را ادامه می دهد.
مدیر غذا و داروی سازمان منطقه آزاد ماکو با اشاره به اینکه بر اساس توافق نامه فی مابین شبکه بهداشت و درمان و سازمان منطقه آزاد ماکو این تجهیزات پزشکی خریداری شده است، اظهار کرد: این دستگاه ها شامل یک دستگاه سدیمان ریدر برای آزمایشگاه مرکزی ماکو، ۴ دستگاه میکسر هماتولوژی برای مرکز بهداشتی دیم قشلاق، ۲ دستگاه سونی کیدو یک دستگاه سونی کید- فتال مانیتورینگ برای برای مراکز بهداشتی شماره یک-شماره دو-کشمش تپه، ۲دستگاه الکتروکاردیوگراف برای مراکز بهداشتی بازرگان و کشمش تپه، و ۱۰ دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی و ۴ دستگاه پمپ انفوزیون سرم است که در بیمارستان فجر ماکو راه اندازی شد.
به گفته وی در شهرستان شوط نیز، یک دستگاه الایزا ریدر برای آزمایشگاه مرکزی شوط، یک دستگاه فتومتر برای آزمایشگاه مرکزی شوط و تازه کند، ۲ دستگاه اتوکلاو و ۲ دستگاه میکروسکوپ پاتولوژی برای آزمایشگاه مرکزی شوط، ۲ دستگاه آب مقطرگیری برای آزمایشگاه مراکز بهداشتی تازه کند و یولاگلدی، ۵ دستگاه پالس اکسیمتر دیجیتال برای مراکز بهداشتی صوفی-تازه کند-مرگنلر-یولاگلدی-مخور و دستگاه های مانیتور علائم حیاتی، الکتروکاردیوگراف، فتال مانیتورینگ، نبولایزر التراسونیک برای بیمارستان شهدا خریداری، استقرار و مورد بهره برداری قرار گرفت.
دکتر یادگاری با اشاره به اینکه بر اساس توافق نامه فی مابین شبکه بهداشت و درمان پلدشت و سازمان منطقه آزاد و در راستای استفاده از ساختمان کلینیک تخصصی بیمارستان امام خمینی پلدشت، این تجهیزات پزشکی خریداری شده است، اظهار کرد: این دستگاه ها شامل دستگاه شوک الکتریکی قلب، دستگاه پالس اکسیمتر دیجیتال (۲ دستگاه)، دستگاه نبولایزر التراسونیک (۲ دستگاه، دستگاه ونتیلاتور پرتابل، دستگاه الکتروکاردیوگراف (۲ دستگاه)، دستگاه پمپ انفوزیون، دستگاه الکترولیت آنالایزر، دستگاه بلاد گاز آنالایزر، دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی (۲ دستگاه) و دستگاه سانترال است که در بیمارستان امام خمینی (ره) پلدشت نصب و مورد بهره برداری قرار گرفت.
انتهای پیام
نظرات