• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۱:۲۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99010703147

مدیر جهادکشاورزی لامرد:

خسارت سیل اخیر ۳۲ میلیارد تومان برآورد شده است

خسارت سیل اخیر ۳۲ میلیارد تومان برآورد شده است

ایسنا/فارس مدیر جهاد کشاورزی شهرستان لامرد، خسارت سیل اخیر به بخش کشاورزی را بیش از ۳۲ میلیارد تومان ارزیابی و اعلام کرد.

محمدصادق فانی افزود: بارندگی و سیل روزهای ۲ و ۳ فروردین، خسارت زیادی به کشاورزان و زیرساخت‌های بخش کشاورزی در لامرد وارد کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی لامرد، وی ادامه داد: سیل، بالغ بر ۴۰ درصد از ۱۸۳۱ هکتار مزارع گندم آبی و ۸۰ درصد از کل ۴۸۵ هکتار مزارع محصولات جالیزی را تخریب کرده است.

فانی با اشاره به اینکه حادثه سیل روزهای ابتدایی فروردین امسال ۴۰ درصد از مزارع کلزا را تخریب کرده است، گفت: حدود ۵۰ درصد از کل مزارع گندم دیم و ۸۰ درصد از کل مزارع اختصاص یافته به کشت جو نیز در این حادثه لطمه دیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha