• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99010703316
  • خبرنگار : 50105

خلق آثار هنری با زندگی در قرنطینه

خلق آثار هنری با زندگی در قرنطینه

ایسنا/خراسان رضوی مسابقه عکاسی از بالکن در ساراگوسا(یکی از شهرهای اسپانیا) برای افراد در قرنطینه برگزار می‌شود.

به نقل از نیوزسیتی، قرنطینه و در خانه ماندن به عنوان مهمترین موضوعی است که این روزها برای شکست کرونا در جهان مطرح شده است، اما گاهی در خانه ماندن برای افراد و به ویژه جوانان سخت است و باید به دنبال راهکارهایی برای سرگرم کردن آنان ارائه داد. از جمله این راهکارها عکاسی از شهر خالی از پنجره و بالکن در یکی از شهرهای اسپانیاست.

کشور اسپانیا هم از جمله کشورهایی است که تحت تأثیر این ویروس در اروپا قرار گرفته است و سعی دارد، روش‌های خلاقانه برای خوشایندترکردن زندگی در قرنطینه ارائه کند.

شهرداری شهر ساراگوسا در اسپانیا، مسابقه‌ای برای عکس‌های گرفته شده شهروندان از بالکن یا پنجره را اجرا کرده است.

فرصت شرکت در این مسابقه تا 19 آوریل و برای افراد 12 تا 30 ساله است و مهمترین شرط برای عکاسی و شرکت در این مسابقه، نشان‌دادن شهر خالی از جمعیت است. به عبارت دیگر، عکس‌ها باید نشان دهد که جامعه قوانین موجود برای مهار بیماری کووید 19 را رعایت می‌کند.

معرفی برنده در تاریخ 10 مه خواهد بود و جایزه این مسابقه یک دستگاه دوربین Instax Mini 9 تعیین شده است.

مهمترین هدف از این مسابقه این است که قرنطینه را با پتانسیل‌های هنری برای جوانان قابل تحمل کرد.

ساراگوسا پایتخت بخش خودمختار آراگون در کشور اسپانیا است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha